Werkervaringsplaats Natuur & Gezondheid bij IVN Brabant

Kom jij stage lopen bij een unieke, groene organisatie in Brabant?

Op dit moment biedt IVN Brabant een Werkervaringsplaats Natuur & Gezondheid 24 uur)

De functie

IVN Brabant zoekt een enthousiaste stagiair(e) of iemand met werkervaringsplaats om het team te ondersteunen in de werkzaamheden over Natuur & Gezondheid. IVN wil burgers, kinderen en opvoeders, bewust maken van de positieve invloed van natuur op gezondheid en ‘handelingsperspectief’ bieden om op een laagdrempelige manier meer gebruik te maken van beschikbaar groen. We doen dit met producten gericht op natuurbeleving waarmee burgers in contact komen met de natuur. IVN heeft daarvoor nieuwe producten ontwikkeld zoals Biowalking, Grijs, Groen  en Gelukkig en vergroenen van ziekenhuizen. IVN zet in op een grotere zichtbaarheid, vermarkten van bestaande producten en ontwikkelen van nieuwe producten en samenwerkingsverbanden.

De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Je helpt mee met het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten, schrijven van persberichten en bijhouden van de websites. Je adviseert over het op de markt brengen van onze producten en voert daarin ook activiteiten uit. Je onderzoekt samenwerkingsmogelijkheden met nieuwe partners uit de gezondheidszorg. Je werkt ook mee aan het uitrollen van Biowalking in de Maashorst en de Biesbosch.

Profiel

– HBO denk- en werkniveau;

– Organisatorisch;

– Creatief;

– Zelfstandig, maar ook een teamspeler;

– Sociaal en representatief;

– Sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

– Doorzettingsvermogen

– Onderzoeksvaardigheden

 

Wat wij bieden

Wij bieden een interessante stage waarbij je ruimte krijgt te werken aan je doelen en je competenties. Op dit moment is de organisatie volop in ontwikkeling, waaraan je samen met het team een bijdrage levert. Je werkt met gedreven medewerkers in een boeiend en prikkelend maatschappelijk speelveld. De standplaats is Tilburg  maar met enige regelmaat zul je een bezoek brengen aan locaties in Brabant zoals de Biesbosch in Dordrecht en Made-Drimmelen of in den lande.

 

De organisatie

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong tot oud de natuur dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en energie. Dit doen we met twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals. Dat maakt IVN een unieke partner in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bij IVN werken zo’n 100 collega’s vanuit provinciale IVN vestigingen, Nationale Parken en het Landelijk Bureau in Amsterdam.

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar José de Jonge via  j.de.jonge@ivn.nl.

 

Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen via 0411-614111 of  j.de.jonge@ivn.nl

 

 

Plaats een reactie